Radio Drenasi

Radio Drenasi

Radio Drenasi
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Loading...
track image Now Playing :

Radio Drenasi 92.1 është një stacion radio transmetim nga Drenas(Drenas), duke ofruar muzikë, informacion evropiane dhe argëtim .

Contacts

Address : Adresa: Rr. Dardania, 272 Fushë Kosovë, 12000

Email : [email protected]

Phone : Telefon: +381 (38) 585-921

Leave a Review

Online Radio
Right Menu Icon
LIVE OFFLINE
track image
Loading...

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊