Radio Ilirida

Radio Ilirida

Radio Ilirida
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Loading...
track image Now Playing :

Radio Zeri i ILIRIDES ( Radio Ilirida ) është një stacion radio në internet nga Prishtina, Kosovë ofruar shumëllojshmëri dhe muzikë popullore.

Contacts

Email : [email protected]

Phone : Telefon: +39 0364 529032

Leave a Review

Online Radio
Right Menu Icon
LIVE OFFLINE
track image
Loading...

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊