Radio Rinia 98.4 FM

Radio Rinia 98.4 FM

Radio Rinia 98.4 FM
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Loading...
track image Now Playing :

Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj. Që nga ditët e para të fillimit të punës së saj, Radio “Rinia” u bë zë i fuqishëm i rinisë Shqiptare dhe zë i popullit Shqiptarë. Ajo, gjatë 24 orëve të programeve ditore, i hapi dyert për të gjithë ata qe kishin njohuri ne ket drejtim.

Contacts

Address : Adresa: Bulevardi-Pavarësis P.13 Kt.6/20 60000 Gjilan Numëri Postal 60000 Republika e Kosovës

Email : [email protected]

Phone : Telefon: +381 280 323 950

Online Radio
Online Radio
Right Menu Icon
LIVE OFFLINE
track image
Loading...