Radio Vizioni

Radio Vizioni

Radio Vizioni
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Genres:folkpop
Loading...
track image Now Playing :

RAdio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë .

Contacts

Address : Adresa: rr Zahir Pajaziti Подуево 11000

Email : [email protected]

Phone : Telefon: +377 44 292 483

Online Radio
Online Radio
Right Menu Icon
LIVE OFFLINE
track image
Loading...