RTK – Radio Kosova 1

RTK – Radio Kosova 1

RTK – Radio Kosova 1
LIVE OFFLINE
Country: Cosvo
Loading...
track image Now Playing :

Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00.

Contacts

Address : Adresa: Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12 / Prishtinë / Kosovë

Email : [email protected]

Phone : Telefon: +381 38 231211

Leave a Review

Online Radio
Right Menu Icon
LIVE OFFLINE
track image
Loading...

Report a Problem with Station:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊